06 Ocak 2010

Cik ciik!... Ayşe'cik... Evini Beğendin mi?



Ayşe bebek evimize teşrif edeli tam 35 gün oldu. Yazının başlığını oluşturan soruyu geçenlerde abla kuzucuk(3 yaşında) minik kuzucuğa soruyordu.
“Cik ciik!” ablamız tarafından yüksek bir ses tonuyla söylenen bir vurgulama… O anda Ayşe’cik gözlerini zınk diye açıveriyor:)

Allah her isteyene bu mutluluğu yaşatsın, hayırlı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızın acısını bizlere göstermesin, inşallah bahtları da güzel olsun.(AMİN)

9 yorum:

  1. Gözünüz aydın olsun.
    Allah analı babalı büyütsün.

    YanıtlaSil
  2. Allah bağışlasın,Ayşecik çok sevimli, maşallah.
    Hayırlı evlat olsunlar inşallah.

    BETÜL

    YanıtlaSil
  3. Oyyy maşallah bebeciğe. Allah hayırlı ömür versin.

    YanıtlaSil
  4. Hep mutlu olsun Ayşe'cik. Sağlıklı olsun, sevgi dolu olsun, adil olsun, yaşama karşı dimdik duruşlu olsun, sağlam olsun, güvenilir olsun...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,ben sizin bloğunuzla 2006 da tanıştım ve belki de keşfettiğim ilk yemek bloğu sizinkiydi(tam emin olamadım da) O zaman yeni evliydim internetimizde daha yeniydi ve bir iftar sofrası için tarif ararken sonradan müptelası olduğum yemek bloklarıyla karşılaştım. Sonraları siz ara verdiniz ve ben bazen girip bakardım döndünüz mü diye sonraları da pek uğramadım ve nihayet ben de daha yeni bir blok açtım, keşke o zamanlar açsaymışım diye üzülmüyor değilim neyse kısmet...Ve sizi tekrar ziyaret etmek istedim bebeğiniz hayırlı olsun. Diğer bloğunuzu da gördüm bir kitap sever olarak çok beğendim aslında oraya yorum yazacaktım sonra ilk gözağrım olan yere yazmak istedim.Çok uzattım kusura bakmayın takipçinizim haberiniz olsun istedim.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Adsız,
    Sevgili Betül,
    Sevgili Kirazzade,
    Sevgili Tijen,
    Sevgili Nazife,
    Ayşe bebecik adına, güzel temennileriniz için çok teşekkür etmek istiyorum. Ayşe'cik ellerinizden öper :)
    Nazife'ciğim ben de yemek bloglarıyla 2006'da sevgili Hatice'nin Portakal Ağacı sitesi ile tanışmıştım :) Sonsuz Nimet benim de ilk gözağrım :) Senin de farkettiğin gibi iki çocuklu bir bayan olarak yeni yeni tarifler deneyip bunları paylaşmak yerine, yeni yeni kitaplar okuyup paylaşmaya öncelik vermeye başladım. Bu arada yeni bloğun vatana, millete hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,

    Uzun süredir sesiniz çıkmayınca terk-i diyar edenlerden olduğunuzu düşünmeye başlamıştım.Meğer güzel bir bahaneniz varmış::)))

    Güzel kızınız güzellikler getirsin yaşamınıza,Rabbim size bağışlasın...

    Bir de benim de 7 aylık çok tatlı minik bir bahanem var::)))


    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili ab-ı hayat,
    Merhaba,
    Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.
    Bahanelerimiz bence de güzel.
    Bu minik tatlı bahanelerimiz, inşallah yüzümüzü hep güldürür.
    Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  9. According to Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 42 lbs less than us.

    (And really, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

    Click on this link to uncover if this easy questionnaire can help you unlock your real weight loss possibility

    YanıtlaSil